Nou projecte d'un habitatge unifamiliar aïllat #sostenible

Nou projecte d'un habitatge unifamiliar aïllat #sostenible

Projecte d'un #habitatgesostenible, dissenyat per aprofitar les condicions del seu entorn natural, buscant #eficienciaenergetica i el respecte pel medi ambient.

Dos volums lleugers divideixen el programa, el volum petit és un estudi de gran alçada amb vistes al jardí i el volum gran conté el programa funcional de l’habitatge. Aquest cos conté la sala d’estar, cuina i menjador a la planta baixa i dues habitacions i un bany a la planta primera.

Una gran obertura a la cantonada Sud-Est permetrà contemplar el paisatge llunyà i rebre la radiació solar necessària per a escalfar-se a l’hivern. A l’altra façana una altra gran obertura permet il·luminar l’escala en totes les seves plantes.

El soterrani és una peça pètria que fa de sòcol i ajuda a controlar la topografia desnivellada que té la parcel·la. 


Tornar a notícies