Adequació i millora de l'entorn del pavelló poliesportiu (Quart)    
Serveis i productes

 Adequació i millora de l'entorn del pavelló poliesportiu (Quart)


Infants i adults ja poden gaudir de la nova plaça a l'entorn del pavelló de Quart, construïda amb l'objectiu de ser ser un espai de joc i de trobada, i on poder-hi celebrar les activitats i esdeveniments populars que s'organitzen durant tot l'any.

Paisatge i arquitectura es fusionen per crear aquest nou espai diàfan trencat per un petit turó captivador i on s'hi integra un bosc existent en desús i desaprofitat, generant així una simbiosi entre la llum i l'ombra, entre la linealitat i el volum, entre la natura i l'urbanisme.

La sobrietat i contundència del material emprat per al paviment queda minimitzat per una intervenció quasi artística on una gegant línia contínua de 4.220 metres passeja sinuosament amunt i avall creant gairebé una il·lusió òptica que no deixa indiferent a ningú.



Tornar enrere